METEO. Prognoza meteo 30 martie - 11 aprilie 2021. Vom avea parte de un fenomen neobișnuit


Meteo. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza pentru intervalul 30 martie - 11 aprilie. Se pare că în următoarele 2 săptămâni vremea va fi schimbătoare în toate regiunile țării.

Meteo. Prognoza meteo 30 martie - 11 aprilie 2021. Temperaturi maxime de 22 de grade

Începutul lunii aprilie ne aduce o vreme schimbătoare de la o zi la alta. Temperaturile mai decât cele normale pentru această perioadă vor alterna cu cele mai scăzute, iar după 2 aprilie precipitațiile își vor face apariția pe alocuri. Așadar, dacă până în primele 2-3 zile ale intervalului valorile maxime vor fi stabile, vor urma zile în care putem trece de la 18-22 grade la temperaturi mai scăzute decât cele normale, de 12-15 grade.

Meteo. Prognoza meteo 30 martie - 11 aprilie 2021. Transilvania

La începutul intervalului, vremea va fi mai rece decât normal în această perioadă. Astfel, ziua valorile se vor afla în medie în jurul a 10…13 grade, iar noaptea minimele vor fi negative în cea mai mare parte a regiunii. La data de 2 aprilie temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, cu maxime de 15…19 grade și minime de 2…6 grade.

Ulterior, la fel ca și în celelalte regiuni zilele calde, când temperaturile vor ajunge la 15…20 de grade, vor alterna cu altele mai reci cu valori mai mici decât cele specifice pentru prima decadă a lunii aprilie (11…14 grade).

Până în data de 2 aprilie precipitațiile vor fi slabe, pe arii restrânse. Ulterior, probabilitatea pentru ploi temporare va fi mai ridicată.


Comentarii Facebook