Miercuri 24 Aprilie

METEO. Frig de crapă pietrele în județul Cluj. Vezi vremea pe zone


Ne așteaptă vremuri grele în județul Cluj! Temperaturile au scăzut puternic și vor continua să scadă în următoarele zile. Vezi prognoza meteo pentru zilele ce urmează, pe zone.

Vremea în Cluj-Napoca pentru weekend

Vineri, 12 ianuarie, sunt -9 grade, însă din cauza vântului care are o viteză de 32 km/h, temperaturile se simt mult mai scăzute, până la -18 grade. Cerul este predominant noros și există șanse să ningă ușor. Spre seară, temperaturile continuă să scadă, astfel că în noaptea de vineri spre sâmbătă vor fi -13 grade Celsius.

Sâmbătă, 13 februarie, cerul rămâne în continuare parțial noros, termperaturile vor crește puțin pe timp de zi, fiind de -6 grade, iar vântul va avea o viteză de 21 km/h. Noaptea temperaturile scad, din nou, la -10 grade Celsius, menținându-se vremea din timpul zilei.

Ziua de duminică aduce temperaturi ceva mai ridicate, astfel că peste zi va fi -1 grad, iar vântul se va mai domoli, având 13 km/h. Cerul va fi complet acoperit de nori pe tot parcursul zilei, dar și al nopții, atunci când temperaturile vor atinge minima de -8 grade Celsius.

Vremea în Dej pentru weekend

În municipiul Dej este la fel de frig, vineri fiind -9 grade, însă se simte ca -19 grade Celsius. Există posibilitatea unei ușoare ninsori la nivel local, iar vântul bate cu o viteză de 33 km/h. Spre seară, temperaturile vor continua să scadă, până vor ajunge la -12 grade Celsius, iar cerul va fi parțial noros.

Sâmbătă, cerul se menține parțial noros, însă soarele va mai ieși din când în când. Maxima zilei va fi de -5 grade Celsius, urmând ca pe timpul nopții să fie -10 grade. Vântul se va mai domoli atât ziua, cât și noaptea, iar șansele de precipitații sunt foarte reduse.

La fel ca în Cluj-Napoca, duminică, cerul va fi în totaliotate acoperit de nori, peste zi vor fi 0 grade, iar peste noapte -7 grade Celsius. Șansele de precipitații cresc totuși în această zi.

Vremea în Gherla pentru weekend

Cu toate că vineri sunt -9 grade în Gherla, din pricina vântului, temperaturile se simt mult mai scăzute, de până la -20 de grade Celsius. Peste zi va ninge ușor, însă peste noaptea ninsorile se vor opri, iar temperaturile vor scădea de până la -12 grade Celsius.

Ziua de sâmbătă aduce temperaturi ceva mai plăcute, fiind -5 grade, iar cerul va fi parțial noros, astfel că soarele va contribui la încălzirea vremii. Totuși, pe timpul nopții, temperaturile scad din nou până la -10 grade Celsius. Cerul va fi în continuare noros. Șansele de precipitații sunt foarte mici.

Maxima zilei de duminică va fi de 0 grade Celsius, iar cerul va fi în totalitate acoperit de nori. Vântul va sufla ușor, cu până la 12 km/h și se va domoli pe timpul nopții, când vor fi -7 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt destul de crescute.

Vremea în Turda pentru weekend

Deși se simt ca -19 grade, vineri, în municipiul Turda sunt -9 grade Celsius. Cerul este parțial noros, iar vântul bate cu o viteză de 37 km/h. Pe timpul nopții temperaturile vor continua să scadă până la -12 grade, iar șansele de precipitații sunt destul de mari.

Sâmbătă vremea se va încălzi ușor, cu temperaturi de -4 grade pe timp de zi și -10 pe timp de noapte. Va fi însorit în cea mai mare parte a zilei și vântul va avea o viteză de 20 km/h. Spre noapte vor apărea norii parțial, însă vântul se va domoli cu până la 5 km/h. Șansele de precipitații sunt destul de mici, însă cresc după lăsarea nopții.

În timpul zilei de duminică, cerul va fi acoperit în totalitate de nori, cu 0 grade Celsius, vântul va sufla ușor, însă șansele de precipitații cresc considerabil față de ziua de sâmbătă. Noaptea vor fi -7 grade, iar cerul va deveni puțin mai limpede, în timp ce șansele de ploi scad treptat. Vântul va sufla la fel de ușor ca pe timp de zi.


Comentarii Facebook