Miercuri 5 Octombrie

Măcinat de gelozie, un bărbat a intrat pe geam în apartamentul fostei iubite, să-l bată pe actualul partener. Apoi a ameninţat că va da foc locuinței


Clipe de coșmar pentru o femeie din Oradea. Nebun de gelozie, fostul partener a intrat pe fereastra apartamentului său și a început să-l lovească în neştire pe actualul partener al femeii.

Cei doi au reuşit să fugă, moment în care bărbatul s-a închis în locuinţă, a dat drumul la gaz și a amenințat că îi va da foc. Chemaţi la faţa locului, pompierii şi poliţiştii i-au evacuat pe ceilalţi locatari, informează ebihoreanul. Într-un final oamenii legii au reuşit să pătrundă în apartament şi să-l imobilizeze pe bărbatul care nu părea să fi trecut peste despărţire.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică și cei ai Biroului Rutier Oradea și grupa de intervenție formată din luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Bihor, alături de echipaje din cadrul ISU Crișana al județului Bihor.

Ca măsură de siguranță, au fost evacuați locatarii blocului, iar după delimitarea zonei de intervenție, polițiștii au pătruns în apartament, bărbatul de 35 de ani fiind imobilizat. Intervenția forțelor de ordine a reușit, neînregistrându-se victime, și fiind prevenită orice deflagrație, iar agresorul a fost internat involuntar într-un spital din municipiul Oradea", se arată în comunicatul IPJ

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii orădeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe.

Comentarii Facebook