La un pas de tragedie, chiar sub ochii părinţilor. Trei fetițe s-au răsturnat cu trenulețul într-un parc


Trei fetițe s-au răsturnat cu trenulețul într-un parc din Bistrița, chiar sub privirile îngrozite ale părinților. Copilele au ajuns la spital, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pentru moment, trenul a fost retras de pe aleile parcului. 

Din fericire, fetițele au scăpat cu răni care nu le-au pus viața în pericol, însă doar norocul a făcut să se întâmple așa. Totul putea să se sfârșească tragic. Copilele au fost duse la Spitalul Județean din Bistrița, două dintre ele cu răni la picioare, iar cea de-a treia cu o rană la cap. După ce au primit îngrijirile medicale, fetițele au fost lăsate să plece acasă, scrie Observator. 

Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 18.00, în Parcul Central din Bistrița. Cele trei fete se aflau în ultimul vagon al trenului, care mai avea doar câțiva metri până la locul unde pe copii îi așteptau părinții. În ultima curbă, vagonul în care se aflau fetele s-a răsturnat, iar copilele au ajuns pe asfaltul aleii din parc.

Primii care le-au sărit în ajutor au fost chiar părinții, în timp ce alți martori au sunat la 112. Polițiștii au deschis o anchetă, dar până în momentul de față nu au reușit să afle din ce cauză s-a răsturnat trenulețul. Înmod normal, aceste ar trebui să circule cu maximul 5 km/oră, dar sunt oameni care se aflau aseară în parc și care spun că este posibil, totuși, ca șoferul, un tânăr de 27 de ani, să fi condus cu o viteză mai mare. Bărbatul, care deține permis de conducere categoria B a fost audiat. Trenulețul a fost retras de pe traseu și dus într-un depozit al Primăriei, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook