Locatarii unui bloc au strâns semnături ca să dea afară un câine. Sunt supărați pentru că stăpânul îl plimbă prea mult cu liftul


Locatarii unui bloc din Alba Iulia sunt deciși să oblige un vecin să renunțe la patrupedul familiei. Aceștia nu sunt deranjați de zgomotul sau mirosul produs de animal ci îi deranjează faptul că vecinul lor plimbă câinele cu liftul. 

 Maiky, cățelul care se află în mijlocul scandalului, este un cocker negru care locuiește alături de stăpâni, de aproximativ doi ani, într-un bloc din cartierul  "Emil Racoviţă", informează alba24.ro. 

Potrivit stăpânilor, animalul este trecut și la întreținere. 

În urmă cu câteva zile 13 proprietari din cei 22 din apartamentele din bloc au semnat o lista prin care cer familiei să relocheze câinele în termen de 10 zile.

Aceștia sunt supărați că stăpânul folosește liftul pentru a transporta câinele și pur și simplu nu își doresc animale în bloc, cățelul fiind singurul din clădire. 

Reprezentanții asociației de proprietari au precizat că nu au sesizări că animalul în cauză ar deranja liniștea locatarilor și nici că ar face mizerie în bloc, sau în zonă, iar legea nu poate obliga proprietarul să renunțe la el. 


Comentarii Facebook