Incident dramatic în Ardeal! Un ofițer MAI și-a pus capăt zilelor cu arma din dotare în mașină, în plină stradă


Tragedie înfiorătoare în Satu Mare! Un ofițer de la Serviciul de Informații și Protecție Internă, din cadrul MAI, și-a pus capăt zilelor în propria mașină, cu arma din dotare. La fața locului s-au deplasat multiple echipaje de poliție, SMURD și criminaliștii.

Potrivit PresaSM, poliția a deschis o anchetă după ce un ofițer din cadrul Serviciului de Informații și Protecție Internă s-a sinucis în mașina personală, parcată lângă o stație de autobuz, pe bulevardul Cloșca din Satu Mare. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei 3 martie, în municipiul Satu Mare.

Conform sursei citate, înainte de a recurge la gestul extrem bărbatul ar fi vorbit cu soția sa. Victima are aproximativ 40 de ani. Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 1 dimineața, iar în jurul orei 8 dimineața a fost găsit de soție.

Mai multe echipaje de poliție, împreună cu criminaliști, dar și un echipaj SMURD se află la fața locului. Poliția din Satu Mare efectuează cercetări pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Comentarii Facebook