Incendiu puternic în Bistrița-Năsăud. Trei case au fost făcute scrum sub privirile neputincioase ale proprietarilor: „Ardem aici ca şobolanii”


Trei case s-au făcut scrum sub privirile neputincioase ale proprietarilor, în urma unui incendiu devastator într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. 

Alarma s-a dat seara trecută, în jurul orei 17:00. Un apel la 112 anunţa că o casă din Ghinda a fost înghiţită de flăcări. Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins cu repeziciune la alte două locuinţe învecinate. Pompierii au ajuns rapid la faţa locului, dar s-au lovit de vechea problemă, cea a lipsei hidranţilor, scrie observatornews.ro.

În momentul în care au ajuns pompierii la faţa locului incendiul se manifesta generalizat, la prima casă. La cea de-a doua casă, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului, sub învelitoare. A treia casă a fost afectată doar de radiaţia termică", a declarat Cristina Răcilă, de la ISU Bistriţa-Năsăud.

Vă spun, e foarte greu, deoarece nu avem nici apă. Putem să ardem aici ca şobolanii. Prin ce trecem acum şi noi şi oamenii cărora le-au ars casele, e ceva groaznic", a spus o femeie.

Deşi au intervenit rapid, pompierii n-au reușit să salveze locuințele. Niciuna dintre cele trei case arse nu era asigurată.

Foto: observatornews.ro

Comentarii Facebook