FOTO - Un bistrițean, amendat după ce a jignit polițiștii pe Facebook. Ce reacție a avut după ce a fost amendat


Un bărbat din Bistrița-Năsăud s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei după ce a scris pe pagina personală de Facebook cuvinte jignitoare la adresa polițiștilor. Omul a fost luat de acasă și dus la secția de poliție, unde i s-a spus că a primit suma maximă pentru inurii. 

Postarea de pe pagina de socializare a fost făcută la începutul lunii aprilie, când, acesta a scris cu indignare o opinie personală cu privire la un articol în care se vorbea despre cei care schimbă valută pe străzi din centrul orașului Bistria, fără a fi luați la întrebări de oamenii legii.

Bărbatul a scris pe pagina sa de Facebook despre acest fenomen pentru a-și vărsa furia în mod public, poate poate, mai este cineva cu părere asemănătoare. Acesta a folosit injurii la adresa poliției române, fapt care a atras imediat atenția polițiștilot care i-au bătut la ușă la scurt timp după postare. 

amenda injurii politie bistrita.jpg

A fost condus la postul de poliție din comuna Galații Bistriței și amendat cu o mie de lei, suma maximă pentru publicarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare. După ce a primit procesul verbal acasă, bărbatul a făcut o nouă postare pe Facebook în care folosește din nou injurii și arată „premiul” primit de la polițiștii bistrițeni, potrivit bistrițeanul.ro.



Comentarii Facebook