Elevii care au UMILIT și BĂTUT un alt tânăr au fost reținuți. Unul a fost internat la Neuropsihiatrie Pediatrică


Cei trei elevi care au bătut și umilit un alt elev, în Arad, la o școală din Lipova, au fost reținuți. 

În baza probatoriului administrat, față de trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează:

Minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Județean Arad - Secția Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalți doi minori care și-au agresat colegul au fost reținuți pentru 24 de ore.

Tânărul care a filmat și ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reținut.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova”, a precizat Poliția Cluj.

Elevul a fost bătut de colegi, ieri, chiar în sala de clasă, după ce acesta a refuzat să fie umilit şi nu a vrut să închidă uşa clasei atunci când unul dintre colegi l-a obligat să facă asta.

Scenele violente au fost filmate de un alt coleg, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, iar ulterior la rudele celor implicaţi, dar şi la Poliţie.

Pe imagini se poate observa cum elevul agresat stă în bancă, timp în care un alt elev, dar şi câţiva colegi, stau în picioare lângă bancă, şi îl provoacă pe acesta să se ridice.

La un moment dat, băiatul s-a ridicat şi a fost lovit cu pumnii de unul dintre colegi, iar când a ripostat pentru a se apăra a fost lovit de alţi doi colegi, cu pumnii şi cu picioarele.

În tot acest timp, elevul care a filmat cu telefonul mobil scenele violente îi încuraja pe agresori să îl lovească pe elev.

"Dă-i! Direct! Ca la box!", striga elevul care filma, scrie Antena3.

Comentarii Facebook