Dosar penal pentru un șofer beat care a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit alte două autoturisme


Un șofer beat a intrat, vineri dimineață, cu mașina pe contrasens și a lovit alte două autoturisme pe DN7, Orăștie-Deva, informează IPJ Hunedoara. Bărbatul din municipiul Deva, în vârstă de 47 de ani, avea o concentrație alcoolică de 0.95 mg/l.

În urma cu puțin timp, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Orăștie-Deva, în zona intersecției cu DJ668, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte doua autoturisme, care ciculau regulamentar. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor 3 conducători auto implicați. Bărbatul care a produs evenimentul rutier a prezentat, în aerul expirat, o concentrație alcoolica de 0.95 mg/l. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a informat IPJ Hunedoara.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN 7 pentru efectuarea cercetărilor la locul accidentului, în acest timp circulația fiind deviată prin DJ 709G prin localitatea Turdaș.​


Comentarii Facebook