Doi adolescenți, obligați de propriul tată să se uite la imagini indecente cu mama lor. Bărbatul este fost director CFR


Doi adolescenți, în vârstă de 14 și 16 ani, au fost obligați de propriul tată să urmărească imagini în care apare mama acestora în scene indecente. Cei doi au fost chiar și amenințați cu moartea și umiliți de bărbat. Agresorul reclamat de fii săi pentru abuzuri este fost director la Telecomunicații CFR. Cei doi minori se află acum în grija asistenților sociali din Brașov. 

Coșmarul copiilor a început în urmă cu doi ani, atunci când mama celor doi a fost răpusă de o boală gravă, iar de atunci, cei doi adolescenți, împreună cu un frate de-al lor, au fost umiliți și batjocoriți de propriul tată. Copiii au fost obligați să se uite la o înregistrare video cu raporturi sexuale între părinți lor, iar orice abatere de la programul făcut de tatăl lor era pedepsită cu violenţă fizică.

Una dintre persoanele vătămate a fost ameninţată cu moartea, respectiv că va fi băgată jos alături de mama sa. Aplica măsuri coercitive, iar în cazul în care se opuneau, acesta fiind de obicei sub influenţa alcoolului, îi supuneau unor umilinţe”, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. 

Băieţii erau obligaţi să stea în genunchi şi să îi sărute mâna

Copiii erau obligaţi să participe la aşa numitele „şedinţe”. Ca un guru, bărbatul le-a făcut prelegeri fiilor săi şi i-a umilit constant. Dacă nu îl ascultau, băieţii erau obligaţi să stea în genunchi şi să îi sărute mână ca să îşi ceară scuze. După doi ani de umilinţe, copiii au ajuns la capătul puterilor şi chiar ei și-au  reclamat tatăl pentru abuzuri. Doi dintre copiii bărbatului sunt minori, iar acum au ajuns în grija Direcției pentru Protecția Copilului Brașov.

Sunt într-un program de consiliere psihologică  şi terapie. Copiii vorbesc cu psihologul. Sunt liniştiţi, dar afectaţi de ceea ce s-a întâmplat”, a explicat purtătorul de cuvânt al DGASPC Brașov, potrivit Observator. 

Tatăl abuziv a fost arestat pentru 30 de zile

Nu sunt singurele probleme pe care bărbatul le are cu legea. Săptămâna trecută, fostul director CFR a fost vizitat de procurorii DNA. Bărbatul a fost trimis în judecată în calitatea de fost director Telemonicaţii CFR SA. Procurorii spun că omul a încheiat 56 de contracte cu 27 de societăţi comerciale, avocaţi sau persoane fizice neautorizate pentru furnizarea unor servicii sau aplicaţii informatice nenecesare. Potrivit procurorilor anticorupţie, prejudiciul este de peste trei milioane de lei.

Ancheta continuă în acest caz. Între timp, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook