Descinderi masive în Mureș. Mascații efectuează percheziții la mai multe persoane acuzate de proxenetism


Poliţiştii din Mureş efectuează marţi dimineaţă 8 percheziţii domiciliare într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, 5 persoane urmând să fie audiate, informează Agerpres.

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, desfăşoară 8 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism'', se arată într-un comunicat al IGPR.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 21 noiembrie şi până în prezent, 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 50 de ani, ar fi determinat mai multe femei, care provin din medii defavorizate, să practice prostituţia pe drumul european 60, obţinând astfel foloase patrimoniale.

Vor fi puse în executare 5 mandate de aducere. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Acţiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Regele Ferdinand I" Târgu Mureş.

Comentarii Facebook