Miercuri 24 Aprilie

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni și unde va ninge. Prognoza meteo ANM


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în fiecare regiune. Potrivit meteorologilor, în perioada 13-26 decembrie vremea va fi rece, iar în mai multe zone va ninge, îndeosebi în a doua parte a intervalului.

Cum va fi vremea în fiecare regiune a țării, în perioada  13 – 26 decembrie:

Vremea în TRANSILVANIA

Media temperaturilor maxime va avea valori în jurul a 3 grade la începutul primei săptămâni de prognoză și va avea o tendință de scădere treptată de la o zi la alta, până spre -1...0 grade la jumătatea intervalului și până la -4...-3 grade spre finalul acestuia. Media valorilor termice nocturne nu va avea variații semnificative în primele nopți și se va situa astfel la valori de -3...-1 grad, iar din data de 18 decembrie va fi în scădere treptată, până spre -10...-8 grade. Temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, cu o probabilitate mai ridicată în prima zi din interval și în perioada 16 – 18 decembrie

Vremea în MARAMUREŞ

Până în data de 17 decembrie, media valorilor diurne nu va avea variații semnificative și se va situa în jurul a 2 grade. După această dată, temperatura aerului va avea tendința de scădere continuă până la sfârșitul intervalului de anticipație, spre o medie în jurul a -2 grade.

Valorile nocturne vor avea ușoare variații până spre sfârșitul primei săptămâni, iar media acestora va fi de -3...0 grade. Apoi, minimele termice vor fi în scădere spre o medie de -8...-7 grade. După data de 16 decembrie va crește probabilitatea pentru precipitații predominant sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo la MUNTE

Media temperaturilor maxime va avea valori negative pe întreg parcursul intervalului. Astfel, în primele zile nu se vor înregistra variații semnificative și se vor atinge valori de -4...-2 grade, însă ulterior tendința va fi de scădere continuă spre -8...-6 grade în cea de-a două săptămână de prognoză. În primele nopți, media valorilor termice nocturne va avea mici oscilații și se va situa în jurul a -7 grade, însă ulterior va fi în scădere spre valori de -13...-12 grade spre finalul intervalului. Temporar se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, cu o probabilitate mai ridicată în prima zi și în intervalul 16-19 decembrie.

Comentarii Facebook