Cum s-a transformat o joacă într-o tragedie? Medicii clujeni nu l-au putut salva pe un tânăr de 22 de ani


Un tânăr de 22 ani din Zlatna, județul Alba, s-a stins din viață, după ce a fost implicat într-un incident petrecut cu mai bine de o lună în urmă. O simplă joacă s-a transformat într-o tragedie.

Florin Irimie a fost rănit grav după a căzut de pe un autoturism care se afla în mișcare. Acesta a fost adus la Cluj și a stat în spital în stare gravă, dar până la urmă a decedat.

Cum s-a întâmplat tragedia

Incidentul s-a produs în 22 mai, în jurul orei 22:00, în Pirita, localitate care aparține de orașul Zlatna. Tânărul s-ar fi urcat pe portbagajul unui autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani. După aproximativ 15-20 de metri, tânărul a căzut pe carosabil și a suferit leziuni în zona capului. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care indica 0.42 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, relatează adevărul.ro.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului. Potrivit unor surse, șoferul autoturismului ar fi ieșit dintr-o curte pe drumul comunal și nu ar fi știut că tânărul se urcase pe portbagajul mașinii.


Comentarii Facebook