Cum a fost agresat un minor din Alba într-o mașină, de tatăl unui coleg de școală


Polițiștii din Abrud au reținut un bărbat din comuna Roșia Montană, care este bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe. Mai exact, acesta l-ar fi dus pe minor cu care fiul său ar fi avut o altercație, s- se urce în mașină, iar în timp ce a condus cam 500 de metri, l-ar fi agresat pe acesta.

Bărbat reținut pentru agresiunea unui minor

Potrivit  IPJ Alba, la data de 26 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din Dăroia, comuna Roșia Montană, care este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

Miercuri, 26 mai, în jurul orei 12:00, bărbatul s-ar fi deplasat în zona școlii din Cărpiniș unde, pe motiv că fiul său ar fi fost agresat de un minor de 14 ani.

După ce ar fi parcurs o distanță de 500 de metri, timp în care bărbatul l-ar fi agresat pe minor, ar fi oprit mașina și l-ar fi lăsat să plece.

În cursul zilei de joi, 27 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Comentarii Facebook