Copil de nici doi ani, găsit desculț pe asfaltul încins, după ce a plecat de la o grădiniță din Ardeal fără să fie observat


Polițiștii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu după ce, pe o rețea de socializare, a apărut informația potrivit căreia un minor ar fi fost găsit pe stradă, nesupravegheat. 

Polițiștii din Alba fac cercetări la o grădiniță din Alba Iulia după ce un copil de un an și opt luni ar fi plecat, joi, din unitate fără să fie observat de angajații instituției.

Azi în jurul orei 12:00 a fost găsit un copil blondut, frumușel, DESCULȚ pe o stradă din Micești. După câteva zeci de minute de căutări, a ajuns din nou la Grădinița de unde a dispărut. Bineînțeles că ei nu aveau habar că acest copil era dispărut.

Doar printr-o minune nu a pățit ceva, având în vedere traficul dintre Alba și Micesti. Nu vreau să mă gândesc la tălpile lui de la asfaltul încins...", a fost postarea făcută joi, pe o rețea de socializare.

Din primele cercetări a rezultat că, joi, în jurul orei 11.00, copilul de un an și 8 luni ar fi părăsit incinta grădiniței, fără a fi observat de personalul instituției, fiind identificat de o tânără pe Calea Labului din Alba Iulia, la o distanță de aproximativ 200 de metri de unitatea de învățământ. 

Copilul a fost dus de tânără la unitatea de învățământ, fără ca incidentul să fie sesizat poliției. 

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au identificat trei angajate ale unității de învățământ, în grija cărora se afla minorul în momentul în care ar fi părăsit incinta grădiniței. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu precum și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident, scrie Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook