Clipe de groază trăite de o femeie înainte de Crăciun: Sechestrată şi agresată de șapte indivizi, într-o casă din Târgu Mureș


Clipe de groază trăite de o femeie din Târgu Mureș, înainte de Crăciun. În noaptea de 23 spre 24 decembrie, aceasta a fost sechestrată şi agresată într-un imobil din oraş, dar şi jefuită. Polițiștii au dus la audieri șapte persoane în acest caz.

O femeie a fost sechestrată în noaptea de 23 spre 24 decembrie într-un imobil din Târgu Mureș, unde a fost agresată. Polițiștii au făcut joi percheziții în acest caz și au dus la audieri șapte persoane, relatează Mediafax. 

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au făcut trei percheziții domiciliare și au dus la audieri cele şapte persoane, într-un dosar penal de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și furt calificat.

Femeia a fost şi jefuită

În noaptea de 23 spre 24 decembrie 2022, persoanele bănuite au sechestrat o femeie într-un imobil din Târgu Mureș, asupra căreia au exercitat acte de violență și i-ar fi sustras mai multe bunuri. Cercetările în acest caz sunt continuate pentru administrarea probatoriului și luarea măsurilor legale.


Comentarii Facebook