Clip viral pe TikTok, după ce o tânără cu alcoolemie record a fost filmată când distruge o uşă, într-un hotel din Sibiu


O tânără cu o alcoolemie record a fost filmată când distruge o uşă, într-un hotel din Sibiu, iar clipul video a devenit viral pe TikTok.

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 00:20, prin apel 112, reprezentantul unei unități de cazare din municipiul Sibiu a sesizat faptul că o femeie ar fi distrus o oglindă și două uși ale unor camere din unitate.

La fața locului, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu, care au răspuns solicitării au identificat o tânără în vârstă de 33 de ani, din județul Hunedoara, care, pe fondul unui conflict spontan cu alți clienți ai unității, ar fi distrus o oglindă și două uși, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

Testarea alcoolscopică a femeii a indicat o valoare de 2,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe timpul intervenției a avut un comportament agresiv, periculos atât pentru propria persoană, cât și pentru cei din jur, astfel încât femeia a fost transportată și internată într-o unitate medicală.

Date fiind cele constatate, precum și ca urmare a plângerii scrise depuse la nivelul Poliției Municipiului Sibiu de către reprezentantul unității de cazare, în cauză au fost întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Documentele întocmite cu ocazia cercetărilor preliminare efectuate de către polițiști au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru a se dispune măsurile legale în consecință", se arată într-o informare a Poliţiei.


Comentarii Facebook