Miercuri 24 Aprilie

Ce a găsit un bărbat din Ardeal într-o mobilă cumpărată de la second hand. Poliția a intervenit imediat


Un bărbat din Satu Mare a avut o surpriză de proporții când a ajuns acasă cu mobila second-hand pe care o cumpărase. Bărbatul a găsit în sertarele mobilierului o grenadă defensivă, fără încărcătură explozivă. Poliția a intervenit imediat.

Grenada a fost ridicată pentru expertizare, iar polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii de către persoane necunoscute a infracțiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive. 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase au fost sesizați de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Terebeşti, despre faptul că ar fi achiziționat un obiect de mobilier vechi, iar într-unul din sertarele acestuia ar fi găsit o grenadă. Specialiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență au constatat faptul că grenada este una defensivă, de exercițiu, fără încărcătură explozivă și care nu prezintă pericol de detonare", se arată în comunicatul poliției, notează știrileprotv.ro.

Comentarii Facebook