Duminica 28 Aprilie

Caz halucinant! O bătrânică a fost tâlhărită de doi minori care au intrat peste ea în casă. Hoții au plecat cu 10 lei, singurii bani găsiți în casa femeii


O bătrână de 83 de ani a fost, amenințată, agresată și jefuită în propria casă, de către doi tineri, în Sibiu.

Cei doi minori au intrat peste ea în plină zi, au amenințat-o cu un cuțit și au lovit-o peste față, fugind, după ce au furat 10 lei, pe care i-au găsit în casa bătrânei, informează oradesibiu.ro.

“La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 12.50, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi agresat o femeie și i-ar fi sustras o sumă de bani, în localitatea Daia. Din primele cercetări efectuate de către polițiștii a rezultat că, la aceeași dată, în jurul orei 12.00, două persoane necunoscute, de sex masculin, ar fi pătruns fără drept într-o locuință din satul Daia, ar fi agresat-o fizic pe proprietară, o femeie în vârstă de 83 de ani, prin lovire în zona feței și înțepare în zona gâtului, după care ar fi sustras o sumă de bani”, a precizat IPJ Sibiu. 

Poliţiştii i-au prins pe cei doi, care sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

“În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Cele două persoane bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate de către polițiști, urmând a fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a  transmis IPJ Sibiu.


Comentarii Facebook