Câți bani cere Erika Isac ca să cânte la un eveniment privat. La un liceu din Oradea părinții se revoltă că interpreta va cânta la Balul Bobocilor


Erika Isac (24 de ani) se bucură de un succes răsunător pe plan muzical după lansarea „Macarena”, o piesă – manifest care condamnă violența împotriva femeilor. Piesa devenită cunoscută în toată țara a stârnit însă nenumărate controverse.

Părinții elevilor de la un liceu din Oradea chiar sunt revoltați din cauza artistei care este virală pe internet cu melodia Macarena. Erika Isac urmează să cânte la Balul Bobocilor, iar aceștia nu sunt de acord din cauza limbajului vulgar pe care îl folosește în piesele sale. 

Vezi aici: Scandal la un liceu din Oradea! Părinții se revoltă după ce au aflat că Erika Isac va cânta la Balul Bobocilor: „Vi se pare normal?” 

Și totuși, câți bani cere Erika Isac ca să cânte la un eveniment privat? Pentru a urca pe scenă o oră și jumătate Erika are un tarif fix de 8.000 de euro. Însă, cei care o solicită în orașe îndepărtate trebuie să-i asigure și transportul. 

Prima dată Erika a apărut la tv în cadrul show-ului de talente X Factor, unde a fost în echipa lui Ștefan Bănică. Cei care au urmărit concursul i-au remarcat încă de pe atunci calitățile vocale, curajul și dezinvoltura. La X Factor a reușit să ajungă până în semifinale. Ulterior, a participat și la alte show-uri tv, cum ar fi The Four sau One True Singer, unde a ajuns până în marea finală.

Comentarii Facebook