VIDEO/FOTO - Moş Crăciun a schimbat sania cu motocicleta. Motocicliștii au adunat cadouri şi le-au împărţit copiilor nevoiaşi


La Târgu Mureş, Moş Crăciun a lăsat deoparte sania trasă de reni şi a trecut la motocicletă. Îmbrăcaţi în hainele Moşului, mai mulţi motociclişti au devenit ajutoarele lui de nădejde. Au adunat cadouri de la cei mai înstăriţi şi le-au oferit copiilor nevoiaşi.

Chiar dacă nu au venit cu desaga plină, motocicliştii deghizaţi în Moş Crăciun şi-au dat întâlnire la bradul de Crăciun din centrul oraşului, pentru a pune sub el cadouri pentru copiii mai puţin norocoşi. 

mures mosu 2.PNG

Am decis să avem şi o tematică, să nu fim doar moşii pe motociclete, de data aceasta moșii vor şi duce câte ceva către copiii  care nu au fost atât de norocoşi în viaţă. Impulsionăm copiii, care sunt mai norocoși, ca din ceea ce primesc ei de la Moş Nicolae, să împartă cu micuții nevoiași”, a declarat Csaba Kacso, organizator, potrivit Observator. 

Cei care au ieşit la plimbare au adus cadouri şi le-au pus sub bradul uriaş. De acolo, începe misiunea ajutoarelor lui Moş Crăciun, care preiau jucăriile şi dulciurile şi le duc la casele de copii din oraş. După ce şi-au umplut desaga, moşii au pornit într-un tur al oraşului, pe motoare, spre deliciul celor prezenţi la eveniment.

Sursa foto: Drone View / Kacso Bodo Csaba - Fcebook 

Comentarii Facebook