Bărbat omorât de un copac care a căzut peste el. Intervenție dificilă a pompierilor - VIDEO și FOTO


Un bărbat a murit în Lunca Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, în timp ce tăia un copac. Incidentul s-a produs luni dimineața. 

Echipajul de prim ajutor de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și echipajul Salvamont Bistrita-Nasaud a intervenit într-o zona de pădure, greu accesibila, unde un bărbat a fost accidentat / lovit de un copac. Intervenția este în dinamica.

Bărbatul prezenta traumatisme cranian și cervical grave. Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului in vârstă de aproximativ 40 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost nevoit sa ii declare decesul la locul solicitării. 

Solicitarea a fost făcută pentru un loc greu accesibil, pe un teren accidentat, autospecialele de intervenție  au putut ajunge pana într-un punct, o parte din itinerarul de deplasare a fost realizat cu ajutorul mijloacelor de transport de teren, puse la dispoziție de SVSU, iar ultima parte a acestuia a fost parcursă pe jos”, precizează ISU Bistrița-Năsăud.

Pompieri din Bistrița ai dislocat un echipaj de pompieri cu senilată, pentru a se putea interveni mai repede.

Comentarii Facebook