Accident teribil pe o șosea din Sibiu. Doi tineri și-au pierdut viața după ce o mașină a intrat într-un TIR oprit pe marginea drumului


Tragedie la Sibiu! Doi tineri au murit şi alţi doi au ajuns în stare foarte gravă la spital după ce maşina în care erau s-a izbit violent într-un TIR parcat pe marginea drumului. Incidentul a avut loc noaptea trecută, pe o șosea din Sibiu. Din cauza vitezei prea mari, şoferul a pierdut controlul volanului şi aşa s-a ajuns la tragedie. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Accidentul s-a produs la miezul nopţii pe prelungirea bulevardului Mihai Viteazu, iar zona a fost împânzită imediat de echipaje de prim-ajutor. Tinerii au fost scoşi cu greu din mormanul de fiare în care s-a transformat maşina. 

I-au băgat în salvare, i-au resuscitat. Persoana din dreapta a murit, şoferul am auzit că a scăpat. Erau patru persoane în maşină, o fată şi trei băieţi.”, explică un martor.

Pentru pasagerul din dreapta şoferului, un tânăr de 22 de ani, şi o fată de 19 ani, aflată pe bancheta din spate, nu s-a mai putut face nimic. Şoferul şi un alt pasager au fost transportaţi în stare gravă la spital.  

Nu ştiu, nici nu ştiu, nu pot să sun familia să le spun. Mi se rupe inima, nu ştiu ce să fac!”, adaugă martorul accidentului.

Pe fondul vitezei excesive, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat într-un ansamblu TIR care se afla oprit pe partea carosabilă. Înainte însă, autoturismul ar fi lovit un semn de circulaţie de pe scuarul care separa benzile de mers, iar, de acolo, ar fi ricoşat în remorca TIR-ului, impactul fiind extrem de violent. Cei patru tineri erau din Braşov, doi dintre ei fiind studenţi în Sibiu, unul la Drept şi unul la Litere, scrie Observator.

p2.jpeg

Comentarii Facebook