Accident grav în zona pârtiei de schi de la Arieșeni. O femeie a fost preluată de elicopterul SMURD în stare de inconștiență


Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină de urgență miercuri în zona pârtiei de schi de la Arieșeni pentru un caz medical.

O femeie s-a ales cu răni grave după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Acesta nu era singură în momentul producerii impactului, dar bărbatul cu care se afla pe ATV a suferit leziuni minore. În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la fața locului, femeia era în stare de inconștiență.

La accident a fost solicitată și intervenția ISU Alba. Reprezentanții instituției au transmis că Stația de Pompieri Câmpeni a intervenit la locul accidentului. „Salvamontiștii au fost solicitați pentru acordarea primului ajutor unei victime de sex feminin, 28 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral sever cu otoragie și pierdere de conștiență, cât si conducătorului vehiculului, un bărbat de 32 ani, care a suferit leziuni minore care nu au necesitat spitalizare” au transmis cei de la Salvamont Alba.

A fost solicitat și elicopterul SMURD Jibou care a transportat victima la UPU Oradea.

Salvamontiștii atrag atenția asupra utilizării cu prudență a vehiculelor de teren care în anumite condiții de drum pot deveni extrem de instabile, punând în pericol viața utilizatorilor, relatează alba24.ro.

Comentarii Facebook