Zeci de clujeni au alergat astazi langa Lacul din cartierul Gheorgheni "de placere" - VIDEO

 

Cross-ul "Alerg de placere" a reunit aproape 100 de clujeni care au vrut sa spuna stop "anchilozarii". De la 2 ani la 82 de ani, fiecare a considerat ca important este sa participe, nu sa ajunga primul. Asa ca fiecare a alergat cat a putut.

 

Victoria Toth are 82 de ani si este la a 12-a alergare de grup. Jogging face, insa, de cand se stie. A venit si astazi, pentru ca nu vrea sa cedeze in fata varstei. "Cand merg la cumparaturi nu iau autobuzul, ma duc pe jos. Mai alerg si pe strazi laturalnice sa nu ma vada lumea si sa zica despre mine uite-o si pe baba asta a innebunit", a spus Victoria Toth.

 

Alaturi de ea astazi au alergat copii si tineri, multi dintre ei la prima experienta de acest fel. Organizatorii, Runner Club, au dorit ca in acest fel sa ii scoata pe clujeni din casa si sa ii provoace la o alergare in grup.

 

"Este prima iesire dintr-un sir care vor avea loc. Vrem sa-i facem sa se miste mai multi. Astazi au fost cateva zice. Este bine pentru inceput. Speram sa fie si mai multi data viitoare", a spus Horatiu Morar, seful Runners Club.

 

Comentarii Facebook