Yssouf Kone va pleca de la CFR Cluj in aceasta vara. Ofertele vin din Rusia si de la FC Vaslui, dar jucatorul refuza


Oficialii echipei CFR Cluj au anuntat ca jucatorul Yssouf Kone va parasi gruparea din Gruia in aceasta vara. Atacantul a primit o oferta de la doua echipe din Rusia si de la FC Vaslui, dar se pare ca nu vrea sa plece.

Echipele Alania Vladikavkaz si Terek Groznii sunt dispuse fiecare sa plateasca cate un milion de euro pentru a-l avea pe jucator, dar Kone le-a spus sefilor de la CFR Cluj ca este de acord sa plece, dar numai unde vrea el.

Intre jucator si antrenorul Andrea Mandorlini a fost un conflict inainte de meciul din Supercupa Romaniei cu Unirea Urziceni. Atacanul a fost nemultumit ca nu a fost introdus in teren, a parasit stadionul si s-a uitat de acasa la meci.

Mandorlini sustine ca are o relatie excelenta cu Kone, caruia i-a explicat situatia. "Nu a fost nicio cearta intre mine si jucator si nici nu stiu de ce a plecat de la stadion. I-am spus inainte de meci ca nu va juca si a inteles. Daca va avea o oferta convenabila, jucatorul poate sa plece, pentru ca eu nu ma voi opune", a spus italianul.

Daca nu va ajunge in Rusia, Kone ar putea evolua la FC Vaslui la schimb cu Kuciak si Costly.

Comentarii Facebook