WTA i-a dedicat un articol Simonei Halep în ultima zi a anului. Ce spun despre româncă



Odată cu încheierea anului 2014, cei de la wtatennis.com au decis să facă o serie de articole despre cele mai bune 5 jucătoare din lume și ce trebuie să știe fanii despre ele.

Astfel, cei de la WTA i-au dedicat româncei Simona Halep un articol în care prezintă 5 lucruri pe care fanii trebuiesă le știe despre ea.

Iată ce scriu despre numărul 3 mondial:

1) Vine după un an record

Halep a fost regina WTA Rising Stars în 2014 - ea a fost prima jucătoare născută în 1991 sau după, care a reușit să intre în top 10, dar și prima jucătoare născută în 1991 care a reușit să ajungă într-o finală de Grand Slam.

Ea a reușit să doboare și un record la ea în țară, ajungând pe locul 2 mondial în vara. Halep a devenit astfel cea mai bine cotată jucătoare din istoria României.

2) Ar putea fi cel mai mare adversar al Serenei în 2015

Serena Williams are un record de victorii în fața oricărei jucătoare de top, însă Halep a reușit imposibilul în grupele Turneului Campioanelor, învingând-o pe campioana mondială cu scorul 6-0, 6-2.

3) A fost peste tot în 2014

La wtatennis.com sunt realizate o serie de topuri și liste la final de an, iar Halep a fost în vârful a trei dintre cele mai importante clasamente din acest an.

4) Are o nouă echipă de antrenori pentru 2015

În noiembrie, Halep a încheiat colaborarea cu Wim Fissette, anunțând că vrea să înceapă să lucreze cu un antrenor român. Acesta l-a ales ca antrenor pe Victor Ioniță.

5) Are un început de an aglomerat în 2015

Activitățile premergătoare turneului Australian Open din acest an ale lui Halep sunt aceleași ca și ale Petrei kvitova. Vor prticipa la Shenzhen open, apoi la turneul Apia International de la Sidney.

Comentarii Facebook