Walter: Vom relua la iarna discutiile pentru aducerea lui MM Stoica la U Cluj


Florian Walter a anuntat ca nu a mai incercat sa il aduca pe MM Stoica la U Cluj pentru ca asteapta finalizarea turului, pentru a rezolva probleme care sunt la club.

"Avem procese mai vechi, cu firme care cer datorii de acum trei-patru ani, litigii cu fosti jucatori, si am preferat sa asteptam ca lucrurile sa se aseze din acest punct de vedere. Mihai Stoica vine sa construiasca aici si nu am vrut sa-l incurc. Nu puteam sa-l aduc aici si sa-i pun toate lucrurile astea in spate. Asteptam pâna in iarna, când reluam discutiile punctual si stim exact pe ce ne bazam, in functie de locul ocupat de echipa.

 

Din vara vom juca pe un stadion nou, de 30.000 de locuri, si asta conteaza enorm. E bine ca echipa ne aduce liniste. Speram sa mai aducem inca trei puncte vineri, cu Gloria Bistrita. E un meci foarte important. Cu Mihai Stoica oricum voi mai discuta, suntem in relatii bune. intr-adevar, cred ca am avut discutiile cele mai serioase", a spus Florian Walter, citat de Mediafax

Fostul presedinte al echipei Unirea Urziceni, MM Stoica, si-a pierdut rabdarea dupa ce numele lui a fost vehiculat de diverse cluburi de fotbal din Liga 1 si a acceptat oferta unei televiziuni.

Comentarii Facebook