Sumudica: Vrem victoria cu CFR! Intalnim o echipa buna, de Champions League


Tehnicianul Rapidului, Marius Sumudica, este increzator ca elevii lui vor reusi sa invinga CFR Cluj, in derby -ul de vineri seara. Sumudica crede ca revenirea lui Cesinha si transferul lui Frunza, ar putea face diferenta.

"Cu CFR va fi dificil, la fel ca in toate meciurile de pana acum. Intalnim o echipa buna, care va evolua in Champions League, au un lot numeros, bine conturat, si cred ca vor pune probleme tuturor. Sper sa avem acelasi parcurs din ultimele doua etapa, cand am reusit sa castigam.

Sunt bucuros ca revine Cesinha, ne-a lipsit foarte mult. Imi pare bine si ca am reusit inca un transfer de marca, l-am luat pe Frunza, care a jucat in Liga si joaca la un nivel inalt de ani buni, sunt sigur ca ne va ajuta. Alaturi de cei care au dus greu si pina acum, sper sa avem rezultate bune. Vrem victoria cu CFR!
", a declarat Sumudica, citat de gsp.ro.

"95 de minute vreau sa fim la turatie maxima, numai asa putem sa-i invingem pe campioni. Nu stiu ce sa spun despre intreruperea campionatului, imi voi da maine seama daca a fost ceva bun sau nu", a mai spus Sumudica.

Comentarii Facebook