Vorbele îl ajung din urmă pe Becali. Vezi ce a pățit patronul stelist


Patronul Stelei, Gigi Becali, a dorit să îi aducă în echipă pe Dan Nistor, de la Pandurii Tg. Jiu, şi pe Lucian Sânmărtean, de la FC Vaslui, însă a fost refuzat de ambii jucători din cauza declarațiilor sale.

Nistor a fost deranjat de afirmațiile făcute recent de Becali, care a spus că "la Steaua vii în genunchi ca la o icoană".

"Decat sa merg in genunchi la Steaua, cum vroia dansul, mai bine ma duc in alta parte cu capul sus, cum e normal. Steaua e o echipa de fotbal, nu un targ de sclavi", a declarat Nistor, informează realitatea.net.

Nici Lucian Sânmărtean nu a fost de acord cu condițiile impuse de Gigi Becali, acesta fiind de acord să meargă la Steaua doar pe același salariu ca la FC Vaslui, de 400.000 de euro pe sezon.

"Nu dau doi bani pe Liga Campionilor. Pentru mine conteaza doar banii si nu vad cum as putea merge la Steaua pe jumatate din cat castig la Vaslui", a spus Sânmărtean.

Becali este aproape de a mai pierde încă un jocător de care este interesat, pe Jeremy Bokila, de la Petrolul Ploiești, de care sunt interesate deja echipe din Serie A.

Comentarii Facebook