Vinovații pentru eșecul U Cluj din an Centenar cred într-un miracol la Sibiu


Ovidiu Sabău și antrenorul Bogdan Lobonț, cei care s-au opus unei infuzii de jucători la U Cluj în returul campionatului, cred într-o minune la Sibiu. U Cluj a pierdut acasă cu Hermannstadt, scor 2-0, și are nevoie de o victorie la scor pentru promovarea în Liga 1.

Hermannstadt a câștigat repriza de la Cluj, acum urmează cea de la Sibiu. Mergem acolo să ne jucăm șansa și sunt convins că băieții vor da totul pe teren. Am evoluat acasă într-o atmosferă fantastică, așa că le mulțumesc tuturor pentru modul în care ne-au susținut pe întreaga durata a întâlnirii. Îi mulțumesc peluzei pentru felul în care a cântat și îi cer să mute Cluj Arena la Sibiu!”, a transmis antrenorului Universității Cluj, Bogdan Lobonț, pe Facebook.

Conform unor surse dimn conducerea clubului, înainte de debutul returului de campionat Ioan Ovidiu Sabău și Bogdan Lobonț au fost întrebați dacă nu e nevoie de jucători pentru asigurarea promovării directe. ”Cei doi au spus că până de Paști promovăm și că nu e nevoie de întăriri. Returul a fost un dezastru și am pierdut promovarea pe mâna noastră. Cei doi trebuie să plece. Sunt nume mari cu trecut în fotbal, dar nu au nicio legătură cu pregătirea echipei”, a spus sursa citată, care nu va mai continua activitatea la echipă.

Meciul Hermannstadt - U Cluj se joacă miercuri, de la ora 18.00.

Comentarii Facebook