VIDEO/FOTO. Înfrângere șoc pentru echipa lui Lincar, pe Cluj Arena. Ultraș: „Aici acasă nu aveați voie să pierdeți meciul ăsta, am dat totul pentru voi”


Înfrângere dramatică pentru formația lui Erik Lincar în meciul cu Unirea Slobozia, scor 1-2, în play-off-ul Ligii 2. Oaspeţii au reușit să marcheze ultimul gol chiar în minutul 90+5. După această fază jucătorii s-au bătut pe tunelul care face legătura între teren și vestiare. Fanii au fost extrem de dezamăgiți de rezultatul echipei, astfel că nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea când echipa a încercat să părăsească Cluj Arena.

Aici acasă nu aveați voie să pierdeți meciul ăsta. Ne-ați dat speranțe mari, hai să mergem până la capăt”, a strigat un ultraș în fața brazilianului Romario Pires, căpitanul echipei la meciul de astăzi. 

Oaspeţii s-au impus datorită golurilor marcate de Toma ’12 şi Ivan ‘90+5. Pentru alb-negri a înscris Haită ’61. 

Joi, în primul meci al etapei, Hermannstadt s-a impus în deplasare, scor 3-1, în faţa echipei Concordia Chiajna. Meciul Petrolul – CSA Steaua se va disputa duminică.

Lider în clasament rămâne Petrolul, cu 57 de puncte, urmată de Hermannstadt – 56 şi U Cluj – 54. Pe locul patru este CSA Steaua – 45, pe cinci Concordia – 40 şi pe şase Unirea Slobozia – 39.

O bătaie între jucătorii de fotbal a izbucnit la finalul meciului U Cluj - Unirea Slobozia. Pe tunel, jurnaliștii au fost amenințați de cei din staff-ul U Cluj.

Comentarii Facebook