Bătaie între jucători la finalul meciului U Cluj - Unirea Slobozia - VIDEO


O bătaie între jucătorii de fotbal a izbucnit la finalul meciului U Cluj - Unirea Slobozia. Jucătorii s-au bătut pe tunelul care face legătura între teren și vestiare. Formaţia Unirea Slobozia a învins Universitatea Cluj, sâmbătă, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-2. 

La final, când jucătorii oaspeți mergeau spre tunelul care duce la vestiare, un jucător U Cluj (vezi video) a fugit dupa ei si s-a declanșat bătaia. 

Jucătorul U Cluj, Romario Pires, a spus că unul dintre colegii lui a fost lovit cu pumnul în meleul care s-a produs pe tunel. Acesta a confirmat că oaspeții au fost agresivi. Antrenorul U Cluj, Erik Lincar, a precizat și el că Slobozia a fost agresivă și la meciurile trecute.

Adrian Mihalcea, antrenorul oaspeților, a spus că și el a fost lovit, în timpul altercațiilor.

Pe tunel, jurnaliștii au fost amenințați de cei din staff-ul „U” Cluj, mai precis de Antoniu Stoica, cel care tine legătura intre suporteri si club. Acest suporter a fost adus in club de Bogdan Cantor, oficial U Cluj.

Stoica, zis si Tony Țiganu, este cel care la barajul din iunie 2019, de pe Cluj Arena, a intrat pe teren în timpul meciului dintre U Cluj si Hermannstadt si a oprit partida. El a alergat pe teren si s-a dus la galeria U Cluj., fiind urmărit de oamenii de ordine. Ulterior a urmat o altercație cu jandarmii, iar un om al legii a fost lovit in cap cu un scaun rupt din tribune. Tony a primit atunci Interdicție pe stadioane.

Acest individ a fost votat de suporterii U  Cluj pentru a face legătura intre galerie si clubul U   Cluj, fiind prezent ca oficial la meciuri.

Chiar si jucătorii U Cluj au devenit agresivi cu fotoreporterii care veneau si ei de pe teren, la finalul meciului. Fotograful Stiri de Cluj a fost bruscat de un fotbalist care i-a luat si telefonul si l-a amenințat să șteargă filmările. Jandarmii au fost depășiți de rapiditate cu care s-au derulat lucrurile, iar oficialii clubului erau implicați în scandal, deci nu erau obiectivi.

După bătaia din tunel arbitrul le-a dat câteva cartonașe roșii jucătorilor.

Ce riscă U Cluj conform Regulamentului Disciplinar:

Fapta unui oficial, inclusiv jucătorul in afara jocului, aflat în incinta stadionului de a lovi sau a comite alte violențe asupra altei persoane se sancționează cu suspendare de la 1 la 12 luni. 

Altercația constă în comiterea de brutalităţi, loviri şi alte violenţe în care sunt implicate trei sau mai multe persoane. 

Participarea la o altercație se sancţionează cu suspendare de la 6 la 8 jocuri, în cazul jucătorilor şi cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni, în cazul oficialilor. Cluburile vor fi sanctionate cu penalitate de 5 000 la 100 000 lei. 

Orice persoană care a încercat să prevină incidentele, sa se apere, să-i apere pe alţii sau să-i despartă pe cei implicaţi în altercație nu va fi sancţionată.

Articolul 57 | Loviri sau alte violențe. Altercația

Comentarii Facebook