Miercuri 24 Aprilie

Fotoreporter Știri de Cluj, agresat de jucătorii „U” Cluj - VIDEO


Un fotoreporter al Știri de Cluj a fost agresat de un jucător „U” Cluj, la bătaia care a rezultat la finalul meciului cu Unirea Slobozia.

„U” Cluj pare un club în degringoladă. Jucătorii „U” Cluj au sarit să se bată cu jucătorii echipei oaspete și fotoreporterul Știri de Cluj a fost agresat, când își făcea meseria.

Acesta a fost luat de dupa ceafa de un jucător și i-a fost luat telefonul, fiind forțat să își șteargă înregistrările. Cel care a comis agresiunea este fotbalistul Cristian Balgiu.

Reamintim că formația lui Erik Lincar a avut parte astăzi de o înfrângere dramatică în meciul cu Unirea Slobozia, scor 1-2, în play-off-ul Ligii 2. Oaspeţii au reușit să marcheze ultimul gol chiar în minutul 90+5. După această fază situația a escaladat,  jucătorii s-au bătut pe tunelul care face legătura între teren și vestiare. Fanii au fost extrem de dezamăgiți de rezultatul echipei, astfel că nu au ezitat să-și exprime nemulțumirea când echipa a încercat să părăsească Cluj Arena.

Citește și: VIDEO/FOTO. Înfrângere șoc pentru echipa lui Lincar, pe Cluj Arena. Ultraș: „Aici acasă nu aveați voie să pierdeți meciul ăsta, am dat totul pentru voi”

Ce riscă U Cluj conform Regulamentului Disciplinar:

Fapta unui oficial, inclusiv jucătorul in afara jocului, aflat în incinta stadionului de a lovi sau a comite alte violențe asupra altei persoane se sancționează cu suspendare de la 1 la 12 luni.

Altercația constă în comiterea de brutalităţi, loviri şi alte violenţe în care sunt implicate trei sau mai multe persoane.

Participarea la o altercație se sancţionează cu suspendare de la 6 la 8 jocuri, în cazul jucătorilor şi cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni, în cazul oficialilor. Cluburile vor fi sanctionate cu penalitate de 5 000 la 100 000 lei.

Orice persoană care a încercat să prevină incidentele, sa se apere, să-i apere pe alţii sau să-i despartă pe cei implicaţi în altercație nu va fi sancţionată.

Articolul 57 | Loviri sau alte violențe. Altercația

------------------------------

UPDATE

Cristian Balgiu, mijlocațul U Cluj, și-a cerut scuze după tot incidentul, care a fost aplanat. 

Comentarii Facebook