VIDEO. Fanii clujeni au invadat străzile Sibiului. Suporterii „U” Cluj au umplut terasele din Piața Mare: „Am venit să luăm Cupa”


Suporterii Universității Cluj au invadat centrul istoric al Sibiului. Mii de clujeni au început „pregătirile” pentru finala Cupei României de pe Stadionul Municipal din Sibiu. Clujenii au făcut atmosferă în Piața Mare cu tobe, portavoci și voie bună.

Clujenii par a fi mai pregătiți să își susțină echipa decât rivalii lor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. În jur de 6.000 de suporteri clujeni au făcut deplasarea la Sibiu. 

1.jpg

„Am venit să luăm Cupa, asta așteptăm cel mai mult după atâția ani de zile. Eu sper să dea primul gol Chipciu sau Nistor. Sper să se termine în favoarea noastră, să dăm cel puțin trei goluri”, a declarat de pe o terasă din centrul Sibiului, unul din suporterii clujeni.

„Ce a fost la Farul Constanța…, dar dacă noi luăm Cupa, Clujul se 'inundă', va fi un festival de nedescris. Remacle să dea primul gol și să se termine cu 1-0! Noi avem cea mai mare șansă la 11 metri. O să fim alături de jucători, nu ne supărăm pe ei dacă pierd și o să strigăm tot timpul U Cluj orice ar fi, noi mereu te vom iubi”, a declarat alt un alt suporter al „Șepcilor roșii”.

Clujenii sunt convinși că vor câștiga finala Cupei României. Tineri, dar și suporteri mai în vârstă beau bere și strigă lozinci pe terasele din Piața Mare.

Sursă declarații: Ora de Sibiu

Comentarii Facebook