VIDEO - Ce gafă uriașă a făcut Ronaldo la primirea grandioasă în Arabia Saudită. Cum au reacționat fanii


Primire grandioasă pentru Cristiano Ronaldo la noua sa echipă din Arabia Saudită. Stadionul de 25.000 de locuri a fost plin, chiar dacă intrarea nu a fost liberă. Fanii Al Nassr au plătit aproape 4 euro ca să participe la eveniment. 

Portughezul a pornit, însă, cu stângul în fața noilor săi suporteri. În primul său discurs, a făcut o gafă uriașă: a confundat Arabia Saudită cu Africa de Sud. În schimb, jucătorul a dat asigurări că revenirea sa la clubul saudit nu este un semn că se apropie de finalul carierei, așa cum s-a speculat. 

Ronaldo: „Pentru mine, nu este sfârșitul carierei să vin în Africa de Sud”

Ronaldo, a semnat cu Al Nassr pentru doi ani, însă mutarea ar puteafi de scurtă durată, scrie cotidianul spaniol Marca. O clauză ar permite ca portughezul să fie împrumutat echipei engleze Newcastle United, care are același patron. 

Evoluția fotbalului e diferită, deci, pentru mine, nu este sfârșitul carierei să vin în Africa de Sud”, a spus Ronaldo. Fanii l-au iertat. Mii de oameni au așteptat cu sufletul la gură ca idolul lor să fie prezentat oficial în spectacolul grandios de pe stadionul clubului din Riad. „Este o plăcere să fiu aici.  Ceea ce vreau să realizez este să-i fac pe oameni fericiți, să mă simt bine, să ajut țara să devină din ce în ce mai bună, nu doar în fotbalul masculin, ci și în cel feminin”, a adăugat sportivul.

Ronaldo i-a impresionat pe reporteri atunci când i-a aruncat unui copil din tribune o minge cu autograful său. La ceremonie a participat și familia celebrului fotbalist. Partenera sa, Gerogiana Rodriguez, și cei cinci copii au fost și ei aclamați. 

Sursa foto: talkSPORT.com

Comentarii Facebook