Victoraș Iacob la U Cluj. Fostul stelist a fost adus de Ganea

 

Fostul stelist Victoraș Iacob a semnat cu U Cluj, după ce i s-a terminat contractul cu echipa Niki Volos FC, din liga a doua a Greciei.

 

Victoraș Iacob a fost convins de Ionel Ganea să vină să joace gratis la U Cluj. ”Mă bucur că am acceptat această ofertă. Sper să facem treabă bună cu Ganea aici la Cluj”, a declarat telefonic, Victoraș Iacob.

 

Victoraș Iacob, 32 de ani, a fost golgheterul Stelei în cupele europene. El a jucat la Rocar București, Universitatea Craiova, FC Național, Oțelul Galați, Rapid București, Steaua și FC Kaiserslautern. 

 

În sezonul 2005 - 2006, Iacob a jucat cu Steaua în Champions League, dar echipa a fost eliminată și și-a continuat parcursul în Cupa UEFA, jucând semifinala după ce a învins echipa Rapid București. În penultima fază a competiției, Steaua a pierdut cu Middlesbrough, după două meciuri dramatice. 

 

Sezonul următor, Steaua a jucat în Champions league, întâlnind echipa Real Madrid, dar Victoraș Iacob nu a jucat fiind accientat.

 

La începutul anului 2008, jucătorul s-a transferat la FC Kaiserslautern, în liga a doua germană, pentru suma de 500.000 de euro, dar a avut probleme cu accidentările.

Comentarii Facebook