Victor Piturca, antrenorul Universitatii Craiova: U Cluj, una dintre echipele bune ale campionatului

Antrenorul Universitatii Craiova, Victor Piturca, a facut apel la suporteri sa vina sa incurajeze echipa in meciul cu U Cluj de vineri.

 

Piturca spune ca echipa Universitatii Cluj s-a schimbat mult de la meciul cu Steaua, cand el era antrenor in Ghencea. "Am mai intalnit aceasta echipa in acest sezon, pe cand eram la Steaua, dar de atunci s-au schimbat multe. Ei au inceput sa joace mult mai bine, s-au creat relatii de joc si sunt, spun eu, una dintre echipele bune ale campionatului. Marcheaza cu usurinta si isi creeaza multe ocazii", a declarat Victor Piturca, potrivit site-ului oficial al echipei Universitatea Craiova.

 

El sustine ca are cateva probleme de lot legate de accidentari. "Fac apel la suporteri, sa vina sa ne sustina asa cum doar ei o pot face si aaa cum au facut-o pana acum. Avem cateva probleme cu accidentarile, Alexandru Piturca a fost accidentat si nu e la potential maxim, Gangioveanu, Prepelita si Iliev acuza si ei ceva probleme, dar sper sa ii recuperam", a mia spus antrenorul Craiovei.

 

Meciul dintre Universitatea Craiova si U Cluj este programat vineri de la ora 18.30 in cadrul etapei a X-a a Ligii I.

Comentarii Facebook