Miercuri 24 Aprilie

Vasu, seful clubului Universitatea, despre scandalul de la sectia de rugby: Daca castigau meciuri ar fi fost platiti VIDEO


Directorul executiv al CS U Cluj, Ovidiu Vasu, a declarat ca jucatorii din cadrul echipei de rugby ar fi fost platiti daca ar fi avut rezultate bune si ar fi castigat cateva meciuri.

Echipa de rugby a U Cluj trebuia sa joaca marti, 8 noiembrie, meciul din Superliga Nationala de Rugby contra CSM Bucuresti.

"Trebuiau sa faca deplasarea. Menirea lor de jucatori este sa joace atata timp cat reprezinta un club. De bine de rau, ei au fost sprijiniti de club. In ceea ce priveste aportul clubului, ei sunt la zi si cu indemnizatiile si cu premierile, deci nu a ramas clubul dator sportivului, dar, atata timp cat reprezinta un club si practica acest sport nobil, ei trebuiau sa joace atat pentru onoarea lor, dar si pentru apartenenta lor la clubul Universitatea", a declarat Vasu.

Directorul CS U Cluj a comentat si acuzatiile lansate de jucatori, care reclama ca nu si-au primit salariile de 3 luni: "Aici este o neintelegere. Ei invoca salarii, ori noi, Clubul Univesitatea, nu le putem da salarii. Noi suntem un club bugetar si le putem oferi indemnizatii de efort, premieri atunci cand castiga, dar din pacate nu au prea castigat meciuri. Daca ar fi casatigat trei meciuri in plus erau la zi si cu salariile".

Ovidiu Vasu a anuntat ca problema de la sectia de rugby va fi transata, miercuri, 9 noiembrie, in cadrul unei sedinte.

 

Echipa a fost retrogradata dupa ce jucatorii au refuzat sa faca deplasarea la Bucuresti. Citeste AICI detalii.

Comentarii Facebook