Vasile Miriuță a vorbit despre primul jucător care va veni la noua echipă a lui CFR: ”Un puști pe care mi-l doresc neapărat”



În urma performanțelor pe care Vasile Miriuță le-a reușit pe banca tehnică a CFR-ului, conducerea echipei a hotărât să îl păstreze în funcția de antrenor, iar acesta are planuri mari pentru viitor.

Antrenorul clujenilor a precizat că vor avea loc multe schimbări la echipă, iar mulți dintre jucători vor pleca, însă acesta a avut grijă să își păstreze jucătorii esențiali.

"Mulți jucători vor pleca, avem o listă cu cei pe care îi vrem. Deac mai rămâne, mai are un an de contract, e un jucător bun și am mare nevoie de el la echipă. Maftei din păcate nu mai rămâne. Florin Costea rămâne, are contract. Îmi doresc să rămână la echipă Cadu, jucătorii care vor veni trebuie să învețe de la el, avem nevoie de experiența lui. Nu e o problemă la Ricardo să renunțe la câțiva bani. El a făcut mult pentru CFR, e un jucător emblemă.

Felgueiras nu are nicio ofertă concretă, a plecat în vacanță, pe 15 iunie va veni la reunire. Camora, Monroy, Costea, Ogbu, Negruț, Muniru tămân toți.

Mai vine de la Satu Mare fundașul Ene, un puști pe care mi-l doresc neapărat, a crescut mult în valoare în ultimul timp", a spus Vasile Miriuță la Digi Sport.

Cornel Ene este născut pe 21 iulie 1993 și a jucat în acest campionat în Liga a doua, la Olimpia Satu Mare, sub formă de împrumut. Acesta fusese cedat cu un sezon în urmă la UTA.

Comentarii Facebook