Vânzarea U Cluj e aproape făcută. UPDATE: Nemții au avut o ședință care a durat 4 ore

 

Investitorii germani care vor să cumpere U Cluj studiază de câteva zile posibilitățile prin care echipa va putea fi făcută profitabilă. Vasile Miriuță a fost chemat la Munchen la o ședință, care se desfășoară chiar la această oră.

 

Surse din anturajul investitorilor, care au declarat în urmă cu o săptămână pentru Știri de Cluj că oamenii de afaceri din Gemania sunt interesați de cumpărarea U Cluj, au precizat că înțelegerea cu Florian Walter este ca și parafată. ”Florin Walter a fost cinstit până la capăt. Nu a încercat să mărească prețul și ne-am înțeles pe o sumă de bani. Acum este ședință în Germania pentru a se discuta bugetul pe următorii ani. Investitorii aduși de noi la Cluj au studiat în ultimele zile toate documentele și au făcut un plan de afaceri”, a declarat sursa citată.

 

La ședința din Germania participă și Vasile Miriuță, cel care ar urma să preia funcția de antrenor al U Cluj, în cazul în care tranzacția este definitivată. ”Veștile din Germania vor veni în această seară. Ședința ar putea dura circa 2 ore. Se face bugetul”, a mai precizat persoana din anturajul investitorilor germani.

 

Aceasta a mai precizat că cei doi investitori au rămas Volker Diergardt (54 de ani), proprietarul firmei de consultanţă DK Sportler beraten Sportler GmbH, și agenția Sportfive. ”Nu s-a retras nici DK Sportler și nici Sportfive. Merg împreună în această afacere și vor să facă un plan pe următorii cinci ani. Sportfive va fi sponsorul clubului, iar DK Sportler, acționartul ”, a mai spus sursa citată.

 

Cei doi investitori au vizitat săptămâna trecută Clujul și stadionul din Parcul Central, întâlnindu-se cu autoritățile.  

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (23.05)

 

Ședința de la Munchen s-a terminat în jurul orei 23.00. ”S-a discutat despre sponsori și bani. Pentru acest an, echipa se va bate pentru locul 10. De la anul vor fi un alte cerințe”, a declarat sursa din apropierea investitorilor.

 

Ședința a durat 4 ore, iar investiorii au reiterat că vor să cumpere echipa.

 

De asemenea, la ședința de la Munchen a fost stabilită și data la care vor fi semnate actele de vânzare a U Cluj.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (00.45)

 

U CLUJ se VINDE vineri, 2 noiembrie! Cine va conduce echipa

Comentarii Facebook