Urmează o nouă finală pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am bagajele făcute”


Dan Petrescu a fost instalat pe banca tehnică a campioanei CFR Cluj la începutul lunii trecute, iar de atunci echipa a susținut șase meciuri, din care a câștigat doar două, ambele cu scorul de 1-0.

Remiza de ieri, de pe teren propriu, 1-1 cu echipa daneză Randers FC, în etapa a doua a Grupei D din Conference League, este încă un rezultat nesatisfăcător obținut de echipa antrenată de Dan Petrescu.

Urmează o nouă finală pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: „Va fi foarte greu”

Au fost, așadar, șase meciuri în 20 de zile, iar tehnicianul consideră că unul dintre motivele pentru care echipa lui are rezultate modeste este cel legat de oboseală.

Trebuie să jucăm şi duminică, m-am gândit şi la asta şi e greu să joci din două în două zile sau 3, cum jucăm noi.

Nu facem antrenamente deloc, pur şi simplu stăm doar în avion, în autocar, pe teren mai puţin, pentru că nu avem timp. Meciul cu Mediaş e acum o finală şi trebuie să facem cumva să ieşim cu capul sus, sunt convins că va fi foarte, foarte greu meciul, s-au adunat multe meciuri şi sper să câştigăm, avem nevoie mare.

În România se schimbă antrenorii, eu mereu am bagajul făcut, oriunde am fost aşa, sunt şi alţi antrenori, e soarta antrenorilor, nu avem ce face”, a declarat Dan Petrescu.

Două victorii, ambele la limită

Acesta a fost instalat pe banca tehnică a formației din Gruia la începutul lunii septembrie, iar de atunci a condus echipa în șase partide. Primul a fost meciul de la Botoșani, din etapa a 8-a a Ligii I, pe 11 septembrie, pierdut de oaspeți cu 1-0.

Comentarii Facebook