Universitatea Cluj revine pe stadionul Cluj Arena, după ce a disputat primele meciuri din Liga 1 la Mediaș


Primul meci din acest sezon pe Cluj Arena va fi cel împotriva Sepsi OSK, din etapa a șasea a SuperLigii. Așadar, „U” revine acasă luni, 22 august, după ce partidele cu CSU Craiova și Petrolul, dueluri în care „U” Cluj a fost considerată gazdă, s-au jucat la Mediaș.

Respectă ce ai moștenit și nu uita cine ești! Hai acasă lângă Simbolul unor Inimi Românești! Clujul doar în Alb și Negru fluturând Sfântul Tricolor Roșu Galben și Albastru. Mobilizarea! Haide "U"!", au  anunţat Şepcile Roşii 1919 pe Facebook. 

Meciul de fotbal dintre Universitatea Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe se va disputa pe Cluj Arena. Partida va avea loc luni, 22 august, cu începere de la ora 17:00.

În perioada 4-7 august a avut loc festivalul UNTOLD, la care au participat peste 360.000 de oameni, pe stadionul Cluj Arena fiind instalată scena principală. Organizatorii festivalului UNTOLD s-au angajat prin contract să înlocuiască gazonul de pe stadionul Cluj Arena după terminarea festivalului.

Reamintim că Universitatea Cluj rămâne în continuare fără victorie în acest sezon! După derby-ul cu UTA Arad, „U” bifează al treilea eșec consecutiv din Superligă, având parte până la această oră doar de remize, fără victorii.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook