Universitatea Cluj rămâne în continuare fără victorie în acest sezon! „Studenții” bifează al treilea eșec consecutiv din Superligă


Atmosferă frumoasă și meci frumos pe stadionul „Francisc von Neumann” din Arad, însă „studenții” revin acasă cu o nouă înfrângere. După derby-ul cu UTA Arad, „U” bifează al treilea eșec consecutiv din Superligă, având parte până la această oră doar de remize, fără victorii. În timp ce UTA Arad a obținut a doua victorie din acest sezon, 2-1 cu „U” Cluj, în etapa a cincea din Liga 1.

Deși dezamăgiți, băieții lui Lincar spun că nu văd o problemă în jocul lor, înfrângerea doare, dar ei se vor concentra de la acest moment pe rezultat, pentru că „nu mai contează jocul, contează rezultatul”, spune căpitanul echipei. 

Noi nu am făcut un meci rău, din punctul meu de vedere, dar înfrângerea doare, doare foarte mult. Am pierdut trei puncte, cred că de acum nu mai contează jocul, contează rezultatul. Suntem dezamăgiți, nu este ușor să fii acolo jos în clasament.”, a declarat Romario Pires, căpitanul echipei.

Lincar recunoaște problemele existente cu portarul și promite că pe viitor va face „alegerile cele mai inspirate”. De la începerea campionatului fanii reclamă că „U” nu reușește să-și apere suficient de bine poarta. Lucru confirmat și în meciul de astăzi, nu au trecut nici 6 minute de la fluierul de start, că UTA a și deschis scorul. A făcut-o Postolachi, care a bifat primul său gol după 3 ani și o lună.

Eu sunt încrezător în echipă, trebuie să fim optimiști, trebuie să muncim în continuare, poate la un anumit moment se întoarce norocul și către noi.”, a declarat la finalul partidei tehnicianul Universității, Erik Lincar. 

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook