Universitatea Cluj, meci de totul sau nimic la Voluntari! Alex Chipciu: „Ar fi fabulos să intrăm în play-off, o continuare a ceea ce am reușit anul trecut”


Universitatea Cluj va disputa, mâine 8 martie, de la ora 20:00 ultimul meci din sezonul regulat în deplasare pe terenul celor de la FC Voluntari. 

Favoritele FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt deja calificate matematic în play-off. Mai sunt două locuri disponibile, iar pentru ele se vor lupta Farul, Universitatea Cluj, UTA, Sepsi și Hermannstadt. Farul și U Cluj depind doar de rezultatele proprii, o victorie asigurându-le biletele pentru play-off. 

„Suntem pregătiți, am jucat multe meciuri cu încărcătură, chiar și aici. Pentru noi ar fi o mare performanță, am fi între primele echipe, am avea meciuri importante, lumea ar veni, ar fi fabulos să intrăm în play-off. Și ar fi o continuare a ceea ce am reușit anul trecut. Am mai spus, când am venit aici echipa mi se părea așa adunată, îmi era frică de retrogradare.

După am terminat pe 10 și am jucat finala Cupei. Acum vine ca o completare. Sperăm să fim în play-off, dar va fi mai dificil la anul. Vreau să spun de cei care au promovat în prima ligă, Erik Lincar și jucătorii, au făcut o muncă foarte grea. Le mulțumim că au adus clubul aici! Eu sunt nemulțumit mereu, îmi doresc să iau campionatul, nu doar să fim în primele 6.

Dacă intrăm în play-off doar locul 4 e aproape, mai sus e greu să ajungi. În play-off meciurile sunt diferite ca intensitate, greu mai lasă echipele puncte. Pe viitor ne dorim mai mult de locul 6, să vedem dacă vom reuși. Suntem la mâna noastră dacă batem. Gândul nostru e doar să câștigăm. Am scris și pe tablă în vestiar <<Mergem la Voluntari să câștigăm!>>.

Dacă vom avea alt gând ne curățăm din prima. Toată lumea e montată să mergem să câștigăm. Automat ne dorim mai mult la anul, lumea nu va mai fi mulțumită cu locul 6-7. Trebuie doar să se și poată.

Clar clubul a progresat enorm, au plecat din Liga a 4-a. Au fost niște performanțe pe care suporterii le merită. Clubul are istorie, a fost acea Cupă din anii '60, dar apoi clubul a trăit prin suporterii aceștia nebuni care au dus mai departe spiritul", a declarat căpitanul Universității Cluj.

Comentarii Facebook