Luni 23 Noiembrie

Universitatea Cluj renunta la sapte jucatori in intersezon

Sapte jucatori, printre care portarul Bogdan Farcas, si alti 6 jucatori de camp nu vor mai juca la Universitatea Cluj la inceperea returului de campionat.

 

Decizia a fost luata de boss -ul de la Universitatea, Florian Walter, a stabilit impreuna cun antrenorul Cristi Dulca, ce jucatori vor parasi lotul clujenilor in intersezon. Astfel, cei sapte jucatori care nu mai sunt in vizorul antrenorului vor fi fie imprumutati, fie vor fi dati afara si vor trebui sa isi caute singuri echipe..

Portarul Bogdan Farcas, care a fost titularul de drept al postului sezonul trecut, a trecut pe locul doi o data cu aducerea in lot a noului goalkeeper Hutan si totodata va fi imprumutat de Universitatea Cluj la alta echipa.

Aceeasi soarta o vor impartasi si Rares Stan si Radu Danciu, care nu au reusit sa se impuna in lot. Alti jucatori nu au fost le fel de "norocosi", pentru ca boss -ul Florian Walter este dispus sa renunte de tot la ei.

Flavius, Bad, Rares Soporan, Robert Iacob si George Negura au fost anuntati ca trebuie sa isi gaseasca alte echipe la care sa joace dupa terminarea turului de campionat.

"Nu poti sa ii faci pe toti multumiti. Sunt jucatori care in viziunea mea nu au confirmat asa ca e o stuatie normala ce se intampla. Cu siguranta, schimbarea va face bine lotului. E normal ca unii sa fie suparati si nervosi si sa dea vina pe mine, dar la Universitatea Cluj vor ramane sa joace doar acei jucatori care pun suflet si se pregatesc intens, asa cum trebuie", le-a raspuns Cristi Dulca celor care ii contesta deciziile.

Comentarii Facebook