Universitatea Cluj - FC Argeș, duel de tradiție în Superliga. Neagoe: „Niciodată n-o să le cer jucătorilor să stăm cu fundul în poartă”


Universitatea Cluj și FC Argeș se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în penultimul meci al rundei 18 din Superliga. Meciul se va disputa pe Cluj Arena. 

Universitatea Cluj și FC Argeș vin după câte o înfrângere suferită în etapa trecută de Liga 1. Elevii lui Eugen Neagoe au pierdut meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-1, în timp ce trupa lui Marius Croitoru a pierdut fără drept de apel cu Sepsi, scor 0-5. Înaintea meciului din etapa a 18-a a Ligii 1, Universitatea Cluj se află pe locul 13 în clasament, cu 17 puncte, în timp ce FC Argeș ocupă locul 11, cu 20 de puncte acumulate din 17 partide disputate până acum în campionat, scrie digisport.ro.

Mi-aș dori să jucăm mult mai bine, mai frumos, mai ofensiv, să marcăm mai multe goluri, dar nu este așa simplu. Niciodată n-am spus că ne trebuie timp sau avem nevoie de nu știu ce jucători.

Am spus că jucătorii pe care îi avem acum în vestiar sunt cei mai buni. Jucătorii care o să fie pe foaie luni contra Argeșului sunt cei mai buni pe care îi putem avea în acest moment.

Trebuie să ne descurcăm cei care suntem în acest moment. Sigur, îmi doresc să jucăm mult mai bine, să nu mai primim goluri, să nu mai facem greșeli, îmi doresc să marcăm mai multe goluri și să fim mai ofensivi, dar de multe ori și datorită adversarului ne retragem.

Niciodată n-o să le cer jucătorilor să stăm cu fundul în poartă, cum se spune, și să așteptăm un contraatac. Sunt multe situații cu care te întâlnești în timpul unei partide, în care trebuie să suferi și să faci faza de apărare. De asta este fotbalul frumos. Când pierzi mingea trebuie să te aperi, iar când o recuperezi trebuie să ataci”, a spus Eugen Neagoe, tehnicianul Șepcilor Roșii, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului. 

Comentarii Facebook