U Cluj – FC Argeș 1-1. Antrenorii celor două formații, la un pas să se ia la bătaie/Gafă impardonabilă a portarului Gorcea


„U” Cluj și FC Argeș au remizat, 1-1, în penultimul meci al rundei 18 din Superliga. A fost o atmosferă tensionată pe Cluj Arena la partida din această seară. La finalul meciului, tehnicienii celor două formații au fost la un singur pas de o altercație. 

U Cluj a avut prima mare ocazie a partidei în minutul 3, când Thiam a reluat în picioarele lui Straton din marginea careului mic. Dacă Șepcile Roșii au ratat, FC Argeș a reușit să deschidă scorul. Garita a plecat în spatele lui Ispas și a profitat de gafele lui Gorcea, ieșit neinspirat dintre buturi și poziționat greșit ('18). Piteștenii au intrat în avantaj la pauză, însă în a doua repriză Remacle a egalat la capătul unei faze la care întreaga defensivă a oaspeților s-a apărat îngrozitor ('61). 

După remiza înregistrată pe Cluj Arena, U ocupă locul 13, cu 18 puncte, în timp ce FC Argeș se află pe poziția 10, cu 21 de puncte.

n1.jpeg

După ultimul fluier, Croitoru a fost filmat de camerele TV în timp ce trecea pe lângă Neagoe, iar la câteva secunde distanță se poate observa cum Constantin Schumacher, antrenorul secund al lui FC Argeș, încercă să îi despartă pe cei doi. Marius Croitoru, antrenorul FC Argeș, nu a mai venit la flash interviul de la finalul meciului, în urma altercației cu Eugen Neagoe. La rândul său, tehnicianul Universității a evitat să spună motivul real al certei care a izbucnit după fluierul final. 

Nu s-a întâmplat nimic, eram și eu supărat, era supărat și el.”, a declarat Neagoe. 

I-am felicitat pe jucători pentru atitudine, pentru jocul pe care l-am făcut în această seară, am dominat adversarul în totalitate. Ei au avut două șuturi pe poartă și au marcat o dată. În rest, nu ne-au pus probleme. Meritam să câștigăm, am avut multe ocazii, bară, am avut de toate, mai puțin goluri, am reușit doar unul, am pierdut două puncte mari. Țin să le mulțumesc și suporterilor, au fost alături de noi, au crezut până la final. Din păcate, n-am reușit să le aducem bucuria celor 3 puncte la final, dar ei apreciază tot ce facem pe teren.”, a încheiat tehnicianul. 

Comentarii Facebook