Un sportiv din România și-a reziliat contractul, refuzând să se vaccineze


Un baschetbalist american de la echipa CSM Ploiești a preferat să își rezilieze contractul, în loc să se vaccineze împotriva COVID-19.

Kwame Donte Vaughn (31 de ani, 1.91m), sosit la gruparea ploieșteană în luna august 2021, a refuzat să se vaccineze, iar cele două părți au decis să apeleze la varianta rezilierii contractului. Sportivul nu putea intra în hoteluri sau restaurante fără certificatul verde.

Din păcate, am fost puşi în situaţia de a ajunge la această soluție din cauza noilor reguli impuse la nivel național săptămâna trecută. Vaughn nu este vaccinat și nu dorește să facă acest pas, situație în care participarea lui la mai multe activități ale echipei a devenit dificil de realizat sau chiar imposibilă în unele cazuri.

De exemplu, pentru a fi prezent la antrenamente, avea nevoie de testări frecvente, iar la meciurile din deplasare nu putea intra în hoteluri sau în restaurante, caz în care era imposibil să fie prezent alături de noi. În acest context, am convenit că nu putem continua colaborarea și am ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu acordul ambelor părți”, a declarat Ionuț Ivan, managerul secției de baschet de la CSM Ploiești, potrivit site-ului clubului.

Comentarii Facebook